Uw woning verhuren in Utrecht e.o.De verhuur van uw woning(en) is een serieuze zaak, waarbij de kwaliteit van de huurder en de makelaar bovenaan staan. woonruimte-utrecht heeft een naam hoog te houden op dit gebied. Wij vragen en bieden kwaliteit, in ieder opzicht. Kwalitatieve woningen vragen om onze kwalitatieve huurders. Om dit proces efficiënt in goede banen te leiden is woonruimte-utrecht de aangewezen makelaar, inmiddels al meer dan 10 jaar. Vanuit onze vestigingen in Utrecht bedienen wij de huurwoning markt met veel kennis en plezier. Vele honderden tevreden verhuurders gingen u reeds voor en behoren tot ons netwerk.

Dagelijks nieuwe kwalitatieve kandidaat huurders

Woonruimte-utrecht beschikt immer over een gevulde database van geregistreerde woningzoekenden. Daarnaast ontvangen wij dagelijks nieuwe zoekopdrachten van kwalitatieve huurders. Deze huurders variëren van particulieren tot ex-pats tot grote multinationals. Onze kandidaat huurders wordt door ons vakkundig gescreend middels onze eigen Huurders Check en wij beschikken over legitimatiebewijzen, actuele inkomensgegevens en eventuele referenties.

Hoogwaardige screening met onze Huurders Check

Zaken doen met woonruimte-utrecht betekent aandacht voor ieder detail en het liefst op het hoogst mogelijke niveau. Een van de belangrijkste zaken is de kwaliteit van onze (kandidaat) huurders.

Hier besteden wij veel aandacht aan en hebben dan ook de beschikking over het beste systeem om huurfraude te voorkomen, onze Huurders Check.

Matching en afwikkeling

Om transacties tot stand te brengen zijn onze binnendienst medewerkers continu bezig uw aanbod en onze vraag vakkundig te matchen. Deze matches worden aan partijen voorgelegd, waarna bezichtigd wordt. In geval de huurder uw woning wenst te huren en ook u hiermee akkoord gaat, dragen wij zorg voor de verdere begeleiding en afwikkeling van dit traject. Wij stellen een huurovereenkomst op en verzorgen de ondertekening daarvan door betrokken partijen. Wij zien erop toe dat de verschuldigde betaling(en) tijdig binnen zijn voor de oplevering van de gehuurde woning. Tevens verzorgen wij deze oplevering van de verhuurde woning. Wij zijn aanwezig om een uitvoerig inspectierapport op te stellen, meterstanden op te nemen, roerende zaken te controleren de sleutels te controleren en over te dragen. Indien gewenst kunnen wij het volledige beheer voor u uit handen nemen.

Heeft u een of meerdere beleggingspanden?
Bent u institutionele belegger?
Zoekt u een huurder als overbrugging tot de verkoop van een woning, inclusief   leegstandsvergunning?
Zoekt u een huurder voor uw eigen woning gedurende uw (langere) afwezigheid?
Zaken doen?

Graag komen wij met u in contact om u te overtuigen van onze werkwijze, kwaliteit en daadkracht. Woonruimte-utrecht is een pro actieve makelaar met een ongekend netwerk en actieve vestiging in Utrecht. Wij zijn continu actief, zowel online, als off line als in de bekende sociale media. Bent u onze volgende tevreden verhuurder?

 

Schrijf u direct GRATIS in en profiteer van deze service   INSCHRIJVEN

Script and design "Woonruimte-Utrecht.nl" by 6I.nl Copyright © 2018